Έκθεση «Performance Rooms 2022» από την Αίθουσα Τέχνης Καππάτος στο Ξενοδοχείο  “St George Lycabettus”

10 Μαρτίου 2022 – 14 Μαρτίου 2022  Έκθεση «Performance Rooms 2022» από την Αίθουσα Τέχνης Καππάτος στο Ξενοδοχείο  St George Lycabettus

Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πάνθεον παρουσιάζει την Έκθεση Σύγχρονης  Τέχνης με τίτλο «Performance Rooms 2022» στο Ξενοδοχείο “St George Lycabettus”, στην Δεξαμενή, Κολωνάκι, Αθήνα.

14 επιμελητές παρουσιάζουν 18 Performers από τις Εικαστικές Τέχνες καθώς και από άλλα καλλιτεχνικά πεδία όπως το Θέατρο, τον Χορό, τη Μουσική, τα Multimedia, στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου. Σε κάθε δωμάτιο θα επιτελείται και μια ζωντανή Performance κατά την εξαήμερη διάρκεια της έκθεσης, η οπόια θα είναι ανοιχτή στο κοινό στα Εγκαίνια την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, 19:00-23:00 και στην συνέχεια για τρεις ώρες κάθε μέρα, από την Παρασκευή 11 Μαρτίου ‘εως και την Τρίτη 15 Μαρτίου, 19:00-22:00.

Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιαστούν και να καταγραφούν συστηματικά οι σύγχρονες τάσεις και προτάσεις στον καλλιτεχνικό χώρο της Performance, καλλιτεχνικά και θεωρητικά, ώστε να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν συνέχεια των προηγούμενων διοργανώσεων για τις οποίες εκτιμάται ότι έχουν συμβάλει στην ανάδειξη ενός μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών και επιμελητών.

Η Έκθεση θα παρουσιασθεί στα δωμάτια του Ξενοδοχείου “St George Lycabettus”, στη πλατεία Δεξαμενής, Κλεομένους 2, Κολωνάκι, Αθήνα.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s