Ποιά Είμαι

Gianna in Artland

Ποιά Είμαι

 

236641986_2995275330800999_1734134080128627760_n

Αγαπητοί φίλοι

Είμαι η Γιάννα Ζαφειράκου και με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σπάρτη. Στην Αθήνα βρέθηκα για να σπουδάσω αρχικά Γραφικές τέχνες στο ΤΕΙ Αθηνών και μετά Γραφιστική και Διακόσμηση στην ΑΚΤΟ. Εργάστηκα για 20 χρόνια ως γραφίστρια σε διάφορα  περιοδικά και διαφημιστικές εταιρείες.

Αργότερα ασχολήθηκα (ύστερα από παρακολούθηση σεμιναρίων τριών χρόνων)  με την κατασκευή κοσμήματος κάτι που κάνω  έως σήμερα. Εδώ και εννιά χρόνια παρακολουθώ σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης, αρχικά με την Ζωή Νιάρχου και τον Μάνο Στεφανίδη ενώ τα τελευταία πέντε  είναι μόνο για την σύγχρονη τέχνη με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου. Τα μαθήματα αυτά μου άνοιξαν την πόρτα σε ένα καινούριο υπέροχο κόσμο.

Αυτό λοιπόν τον υπέροχο κόσμο θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Για αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω το blog Gianna in Artland. Όπως δηλώνει και το όνομα του blog μου νοιώθω σαν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Μαζί θέλω να κάνουμε αυτό το ταξίδι  μέσα από τις σελίδες μου και να μοιραστούμε τις συγκινήσεις που θα μας χαρίσει αυτή η «χώρα». Να γνωρίσουμε καλλιτέχνες, να δούμε τέχνη, να διαβάσουμε βιβλία σχετικά με αυτή και όχι μόνο, να επισκεφτούμε μουσεία, γκαλερί, να πιούμε καφέ μετά από μια απολαυστική βόλτα στο μουσείο και να γνωρίσουμε ξανά αυτή την πόλη μέσα από την τέχνη και τους ανθρώπους της.